Prikazovanje 1–12 od 15 rezultatov

Dodatki za sklepe, mehka tkiva (tetive), vezi (ligamente) in mišice za konje

Konjski sklepi, mehka tkiva in mišice so med delom izpostavljeni precejšnjim obremenitvam, ne glede na to, ali gre za konje v vrhunskem športu ali pa za rekreativne konje, ki živijo v prostih hlevih in so naši sopotniki.

Znaki nelagodja v sklepih pa so lahko opaznejši pri starejših konjih in ponijih.

Paleta izdelkov za sklepe Equine America ponuja širok izbor znanstveno oblikovanih dodatkov, od katerih vsak vsebuje ključne sestavine, ki podpirajo zdravje sklepov in udobje vseh konjev in ponijev, od konj v vrhunskem športu pa vse do konj, ki so naši življenjski prijatelji in potrebujejo podporo.

Novo
49.99103.98
-15%
Novo
37.23
Novo
31.95
25.62
Ni na zalogi

DODATKI ZA KONJE

Equine Super Fenn 500g

38.33
32.85

Hrustanec in sklepna tekočina sta pogosto prva področja sklepa, kjer se kažejo znaki obrabe. Hrustanec je gobast, elastičen material, ki pokriva konce kosti v sklepu in deluje kot glavni blažilec udarcev. Sklepna tekočina mora biti gosta in viskozna, da lahko maže sklep in deluje tudi kot nujni blažilec udarcev. Med fizično aktivnostjo, še posebej intenzivnim treningom in tekmovanjem, se lahko hrustanec poškoduje in sklepna tekočina redči, kar povzroči nelagodje in izgubo zmogljivosti.

Če vaš konj šepa, kako določiti kaj je vzrok temu? Če je vzrok za šepanje v sklepu ali v bolečem kopitu, bo le to bolj opazno, ko konj stopa po trdi podlagi. Hoja po mehki podlagi pa lahko razkrije bolečine v mehkih tkivih – tetivah in vezeh. Vsekakor pa je vsako šepanje indikator za strokovno pomoč veterinarja. Mi vam želimo pomagati pri preventivi, da do tega sploh ne bi prišlo. 😊

Mednarodno priznana paleta Cortaflex ponuja ključne gradnike za podporo zdravju hrustanca in sklepni tekočini, vključno z naravnim kolagenom, hialuronsko kislino (HA), pomembnimi aminokislinami in vitalnimi elementi v sledovih ter mineralom MSM za podporo normalnemu vnetnemu odzivu.

Ponudba vključuje praške in tekočine, pri čemer Cortaflex Super Fenn  nudi močno podporo visoko zmogljivim konjem ali starejšim konjem s hujšo stopnjo obrabe sklepov. Cortaflex Regular pa podpira zdravje sklepov pri konjih in ponijih pri lahkem in srednje težkem delu.

Naša paleta glukozaminov uporablja najbolj raziskano obliko glukozaminijevega klorida (HCl) skupaj s hialuronsko kislino (HA) in mineralom MSM, za podporo zdravju in delovanju sklepov. Za okrepljeno podporo tekmovalnih konj Glukozamin 12:10 vključuje tudi zelenoustno školjko (naravni vir hondroitina) in je posebej oblikovan z višjimi nivoji ključnih hranil. Primeren je tudi za konje pri težjem delu, ki potrebujejo večjo podporo.

Izdelka Buteless vsebujeta visoko stopnjo ključnih sestavin kot so bosvelija, juka, MSM in kurkuma, ki podpirajo zmanjševanje vnetnih procesov. Izjemno močan dodatek vsebuje tudi številne druge močne rastlinske antioksidante in druge ključne sestavine, ki podpirajo normalen vnetni odziv in pomagajo ohranjati zdravje sklepov za spodbujanje optimalne učinkovitosti.

Organski MSM in kurkuma, z že dodanim lanenim oljem in črnim poprom,  sta izjemno priljubljena izdelka, ki pomagata pri spodbujanju zdravja in udobja v sklepih.

Glukozamin za konje HCl 12.000 zagotavlja ključne spojine kot je 12 g glukozamina na 30 g priporočenega odmerka, kot tudi ključna hranila kot sta hialuronska kislina in MSM.

Kentucky za konje je skrbno zasnovan tako, da vključuje pomembne gradnike kot so glukozamin hidroklorid, kolagen in hialuronska kislina s hranilnimi vrednostmi za krepitev zdravega hrustanca in sinovialne (sklepne) tekočine z dodatkom MSM, bosvelije in vitamina C, ki so vsi izjemno pomembni za zdravje in mobilnost.

Novo
31.95
Novo
95.26315.36

DODATKI ZA KONJE

Cortaflex® HA REGULAR

32.85156.58
Novo
49.99103.98
32.85
25.62
-15%
Novo
37.23
Call Now Button