Prikazovanje 1–12 od 29 rezultatov

Dodatki za tekmovanja

Priprava konj na tekmovanje ter ohranjanje kondicije kot tudi navdušenja skozi dolgo sezono zahteva skrbno planiranje, vključno z ustreznimi režimi treninga in okrevanja, ter ciljno usmerjeno prehransko podporo, ki bo zagotovila optimalne rezultate v vseh disciplinah.

Dodatki za tekmovanja za dirkalne konje

Dodatki vitamina B za proizvodnjo energije, ključne aminokisline za razvoj mišic in elektroliti za vzdrževanje hidracije so ključnega pomena za zagotovitev, da lahko konj doseže najboljše rezultate skozi celo sezono.

Prehranska podpora dragocenim sklepom in mišicam z močnimi antioksidanti ter podpora normalnemu vnetnemu odzivu sta ključnega pomena za zagotavljanje udobja, zlasti med daljšimi tekmovanji in prireditvami.

Potovanje na nacionalni in mednarodni ravni lahko vpliva na zdravje prebavil in dihal, ciljna prehranska podpora za dihala in prebavila pa je ključna za ohranjanje zmogljivosti tudi po dolgi poti.

Natančno načrtovano okrevanje po tekmovanju je pomembno za zagotavljanje zdravja in mirnosti konja. Uporaba blažilnih gelov, glin in mila pa deluje pri obnovitvi utrujenih mišic, vezi in tetiv.

Dodatki “Pick me ups” ali toniki, kot sta Pro-Pell Plus ali Hemogen Xtra Boost, so lahko v veliko pomoč pri povečanju učinkovitosti oz. proizvodnji energije, saj zagotavljajo visoko vsebnost vitaminov skupine B, ki je lahko primanjkuje v prehrani uspešnih konj z omejenim dostopom do pašnikov.

Obraba sklepov je neizogiben del tekmovanja. Svetovno znana paleta izdelkov Cortaflex pa ponuja ključne gradnike za zdravstveno podporo sklepom, kot sta kolagen in hialuronska kislina, paleta na osnovi glukozamina pa hranilno podporo zdravju sklepov na vseh ravneh učinkovitosti. .

Antioksidativna podpora je ključnega pomena za okrevanje, ki zagotavlja visoko raven rastlinskih antioksidantov, vključno z bosvelijo in MSM-om, za preprečevanje poškodb prostih radikalov, podpiranje normalnega vnetnega odziva in pospeševanje hitrega okrevanja. Preveri Butelles izdelka 🙂

Zamenjava ključnih elektrolitov je prav tako ključnega pomena za hitro okrevanje in mnogi strokovnjaki verjamejo, da Apple Lytes ohranja hidracijo in optimalno delovanje, zlasti med daljšimi tekmovanji.

Gradnja mišic in povečevanje moči konja je pomemben del priprav na tekmovanja, zlasti pri mladih konjih, More Muscle vsebuje mešanico ključnih aminokislin, vključno z lizinom in levcinom, iz različnih virov, spiruline, lanenih semen, sirotkinih beljakovin in soje.

Podpora prebavi je za dirkalne konje ključnega pomena, zlasti pri potovanjih tako doma kot ​​v tujini, probiotiki Pro Gut Balancer in Liver Flush pa podpirajo ta ključna področja.

Call Now Button