Prikazuje se vseh 9 izdelkov

Nega in biotin za kopita

Zdravo in močno kopito je ključnega pomena za dobro počutje, zdravje in zmogljivost konja. Hranila, kot so biotin, metionin, cink in kalcij, igrajo ključno vlogo pri zagotavljanju optimalnega zdravja ter rasti močnega kopita.

Takšna prehrambena podpora je priporočljiva za vse konje, predvsem pa je potrebna za konje in ponije, ki so v treningu oz. v športu (zaradi višje porabe hranil) in za tiste konje, katerim  je omejen dostop do pašnikov in s tem omejen vnos hranil.

Peleti Lamigard zagotavljajo (poleg skrbno nadzorovane prehrane in oskrbe konja) dodatne vitamine, minerale in antioksidante na rastlinski osnovi, ki so pomembni za spodbujanje zdravja kopit pri konjih in ponijih nagnjenih k laminitisu. Dodani so tudi pre in probiotiki, ker so ključnega pomena za vzdrževanje zdravega črevesnega mikrobioma, ki neposredno vpliva na kakovost kopit.

Super Hoof peleti zagotavljajo 30 mg biotina na dnevni obrok (100g) ter žveplo MSM vsebujajočo aminokislino metionin. Vsebuje biološko dostopne minerale v sledovih – baker, cink in mangan. Vključeni so tudi probiotiki, ki so ključni za zdravje kopit ter mešanico z visoko vsebnostjo vitamina C in E ter rastlinskih antioksidantov za podporo imunskemu sistemu ter delovanju jeter.

Hoof balzam je visoko koncentrirana mešanica naravnih olj, ki kopito vlažijo, nahranijo in negujejo, hkrati pa ga pustijo naravno dihati. Je idealen izdelek za vsakodnevno nego in celoletno uporabo v podporo zdravju kopit.

Novo
15.33
-11%
43.60
-21%
Novo
16.38
-18%
54.94
Ni na zalogi
37.2367.89
Novo
Call Now Button