a

Prikazuje se vseh 8 izdelkov

Prebava konja, vloga probiotikov, aminokislin

Sodobni konji in poniji so izpostavljeni številnim izzivom in stresom, vključno z usposabljanjem in tekmovanji, potovanji, spremembo nastanitve, ki pogosto vključujejo neizogibne spremembe krme in spremljevalcev, hranjenje z obrokom namesto krme in omejeno pašo.

Vsi ti dejavniki lahko motijo ​​zapleten prebavni sistem, kar ima za posledico nelagodje v želodcu in motnje v občutljivem ravnovesju konjske mikrobiote – populacije vitalnih, koristnih mikroorganizmov v zadnjem črevesju konja, ki igrajo tako pomembno vlogo pri zdravju konj, od prebave vlaknin do sinteze vitaminov ter pravilnega delovanja imunskega sistema.

Kako pomembna je prebava konja hitro ugotovimo, ko prebavne motnje lahko povzročijo izgubo teže, vedenjske spremembe in izgubo zmogljivosti.

Izdelujemo vrsto specializiranih prehranskih dopolnil za podporo prebavi konja. Združujejmo najnovejše znanstvene raziskave s tradicionalnimi načeli. Poiščite  pelete Uls-Gard ali v obliki sirupa za podporo želodcuPro Gut Balancer za podporo in vzdrževanje zdrave črevesne mikrobiote,

Peleti Uls-Gard zagotavljajo ključne minerale iz morskih alg, aminokislin in rastlinskih spojin, vključno z lecitinom, pektinom, aloe vero in sladkim korenom, pa tudi beta glukane iz visoko-nukleotidnih kvasovk v podporo zdravju želodca.

Pro Gut Balancer je edinstvena kombinacija pre in probiotikov ter mano oligosaharidov (MOS), ki pomagajo ohranjati zdravo črevesno mikrofloro.

Liver Flush vsebuje zeliščne izvlečke, vključno z repincem, regratom, radičem in artičoko, ki podpirajo zdrava jetra.

Call Now Button