Prikazovanje 1–12 od 17 rezultatov

Vitamini in minerali za konje

Vitamini in minerali za konje spodbujajo zdravje in dobro počutje konj. Ponujamo vrsto mineralov in vitaminov širokega spektra. Določeni minerali ali vitamini so za zagotavljanje ciljno usmerjene prehranske podpore za spodbujanje zdravja in dobrega počutja ter optimizacijo delovanja.

Krma bi morala biti osnova vseh načinov prehrane za kopitarje, vendar imajo nekateri pašniki malo pomembnih mineralov in elementov v sledovih, konzervirana krma, kot je seno, pa s sušenjem in skladiščenjem izgubi veliko vitaminov, ki jih najdemo na svežih pašnikih.

Konji in poniji na krmni prehrani, ki prejemajo nizko vsebnost obogatenih koncentriranih živil, bodo za zadovoljevanje svojih potreb uporabili mineralno-vitaminski dodatek kot je Everyday Vitamins & Minerals.

Potrebe po nekaterih mineralih in vitaminih se lahko v določenih okoliščinah povečajo, na primer dodatni vitamini B za podporo konjem in ponijem z omejenim dostopom do sveže paše ali vitamin E in selen za podporo zdravim mišicam.

Pro-Pell Plus je odličen dodatek vitamina B, skupaj s številnimi dodatnimi mikrohranili, ki ohranjajo proizvodnjo energije ter zdravje konj in ponijev. Prav tako je odličen “pick up” za konje, ki se počutijo “izpraznjeno”, oz. brez energije po intenzivnem obdobju treningov in tekmovanj, ali po poškodbi ali bolezni.

Everyday Vitamins & Minerals je dodatek širokega spektra, ki vsebuje več kot 25 ključnih vitaminov, mineralov in elementov v sledovih, skupaj s prebiotiki in probiotiki. Uravnotežene vsebnosti teh pomembnih mikrohranil so primerne za vse konje in ponije, vključno s plemenskimi kobilami in žrebeti.

Vitamin E in selen sta pomembna antioksidanta in sta na voljo kot samostojni dodatek, tako kot ključne sestavine izdelka Tye Gard za ciljno usmerjeno prehransko podporo za zdravo delovanje mišic (oksidacija).

Vitamin C ima ključno vlogo pri zdravju dihalnih poti kot pomemben antioksidant in potrebe se lahko še povečajo po stresnih obdobjih.

Copper Plus vsebuje biološko dostopne organske vire tega ključnega elementa v sledovih. Vsebuje še cink, vitamin E in selen, ki zagotavljajo prehransko podporo zdravju mišično-skeletnega sistema.

Novo
31.95
27.3772.99
-7%
Ni na zalogi

DODATKI ZA KONJE

Apple Lytes elektroliti

27.3875.91
Novo
49.99103.98

DODATKI ZA DIHALA IN DIHANJE

Granule česna za konje

10.95
-5%
-11%
43.60

DODATKI ZA KONJE

Emune® sirup za konje

44.67
Call Now Button