Prikazuje se vseh 5 izdelkov

Za pomiritev konja

Za pomiritev konja in njegovo koncentracijo obstajajo visoko kakvostni izdelki iz palete Equine America.

Kljub svoji moči in vzdržljivosti konje lahko označimo za plahe in krhke živali.

V neznanih situacijah ali okoljih (na primer na novih mestih za tekmovanje ali trening) so nagnjeni k vznemirjenju, stresu in nervozi, kar lahko privede do izgube koncentracije in osredotočenosti.

Zagotavljanje prehranskih dopolnil živčnemu sistemu lahko konju pomaga ohraniti miren pogled in se osredotočiti na svoje naloge.

Magnezij, vitamin B1 in esencialna aminokislina triptofan za podporo živčnemu sistemu

Ključna hranila, kot sta biorazpoložljivi magnezij in vitamin B1 (tiamin), lahko pomagajo ohranjati pravilno delovanje živcev kot tudi mišic ter podpirajo osredotočenost in koncentracijo.

Magnitude je enostaven in stroškovno učinkovit vir dodatnega magnezija. Magnitude zagotavlja dodaten magnezij iz magnezijevega oksida, ki pomaga podpirati živčni sistem v primerih, ko je prehranski vnos magnezija lahko nezadosten.

Prašek Super so Kalm in tekmovalna pasta Super So-Kalm pa zagotavljata dodatno, višjo raven teh vitalnih mikrohranil, skupaj s pomembnimi aminokislinskimi (triptofan), ki podpirajo mirno, osredotočeno vedenje.

Takšna dopolnila, ki podpirajo živčni, dihalni in imunski sistem, lahko koristijo tudi pri sezonskih, vedenjskih spremembah ali pri  nelagodju v glavi zaradi cvetnega prahu, sončne svetlobe, vetra ali prahu.

Hormonsko neravnovesje pri kobilah lahko privede do “počasnosti ali slabega počutja”, nenaklonjenega vedenja, ki včasih oteži delo s konjem in povzroči manjšo zmogljivost. Pri temu se odlično odreže No More Moods, ki nudi zeliščno podporo na bazi navadne konopljike (Agnus castus) in ključnimi mikrohranili za podporo endokrinemu sistemu.

No More Moods je okusna tekoča formulacija za zagotavljanje prehranske podpore endokrinološkemu (hormonskemu) sistemu ter magnezij in vitamin B1 za podporo živčnega sistema.

Call Now Button