Prikazuje se vseh 9 izdelkov

Nega in biotin za kopita

Že nekaj let vemo, da imajo ključna hranila, kot so biotin, metionin, cink in kalcij, ključno vlogo pri rasti in razvoju močnega, zdravega kopita, dodaten nivo teh kritičnih hranil pa je pomemben za podporo optimalne rasti kopit.

Posebna prehranska podpora je potrebna tudi za konje in ponije, ki jim je omejen dostop do pašnikov, zlasti kadar je raven sladkorja na spomladanskih in jesenskih travnatih pašnikih visoka.

Peleti Lamigard nudijo edinstven pristop, ki zagotavlja dodatne vitamine, minerale in antioksidante na rastlinski osnovi ter ključne hranilne snovi za spodbujanje zdravja kopit, v podporo skrbno nadzorovani prehrani in režimu vadbe, potrebnim za konje in ponije nagnjene k laminitisu. Pre in probiotiki so prav tako vključeni, ker so ključnega pomena za vzdrževanje zdravega črevesnega mikrobioma pri konjih in poniji, kjer je treba upoštevati posebno prehrano in način življenja.

Super Hoof prah zagotavlja 30 mg biotina na obrok, skupaj z aminokislinami, ki vsebujejo žveplo, kot je metionin, in ključnimi minerali baker, cink in mangan iz biološko dostopnih organskih virov. Vključeni so tudi vitamini in antioksidanti na rastlinski osnovi, skupaj z repinčinim mlekom, ki podpira zdravje jeter in probiotiki za črevesje.

Hoof balzam je super koncentrirana mešanica naravnih olj, ki kopito vlaži in neguje, hkrati pa ga pusti dihati, in je idealen izdelek za nego in celoletno uporabo v podporo zdravju kopit.

Call Now Button