a

Prikazuje se vseh 9 izdelkov

Prebava konja ter pomembnost probiotikov, aminokislin in ostalih dopolnil

Konji in poniji so izpostavljeni številnim izzivom in stresom (vključno z treningom in tekmovanji, potovanji, spremembo bivalnega prostora, sprememba prehrane itd.), ki vplivajo na prebavni sistem konja oz. ponija. Stres oz. katerakoli sprememba lahko povzroči nelagodje v želodcu ter poruši ravnovesje v črevesni mikroflori. Zelo pomemben je zadnji del črevesja, saj igra izjemno pomembno vlogo pri samem zdravju konja – vse od presnove vlaknin do sinteze vitaminov. Ima tudi neposredno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zato je dobro delujoč prebavni trakt pri konjih in ponijih življenjskega pomena.

Novo
49.99103.98
-5%
65.70199.64
52.12223.82
22.3491.10

Kako pomembna je dobra in zdrava prebava konja ugotovimo, ko prebavne motnje lahko vplivajo na izgubo teže, na vedenjske spremembe in na spremembo v zmogljivosti konja oz. ponija.

Ponujamo vrsto specializiranih prehranskih dopolnil za podporo prebavi konja. Združujejmo najnovejše znanstvene raziskave s tradicionalnimi načeli. Preizkusite Uls-Gard Solution (peleti ali sirup) za podporo želodcu, Pro Gut Balancer za podporo in vzdrževanje zdrave črevesne mikrobiote, Sand Out pelete za podporo konjev in ponijev, ki se pasejo na zelo peščenih pašnikih, in Liver Flush, ki zagotavlja vrsto antioksidantov na rastlinski osnovi za podporo zdravim jetrom.

Peleti Uls-Gard zagotavljajo ključne minerale iz morskih alg, aminokislin in spojin na rastlinski osnovi – vključno z lecitinom, pektinom, aloe vero in sladkim korenom, pa tudi beta glukane iz visoko-nukleotidnih kvasovk v podporo celotnemu gastrointestinalnemu traktu.

Pro Gut Balancer je edinstvena kombinacija prebiotikov in probiotikov ter vsebuje mannan oligosaharide (MOS), ki pomagajo ohranjati zdravo črevesno mikrofloro (vsebujejo jih celične stene pivskega kvasa). MOS tvorijo neke vrste biofilm čez črevesno sluznico. To zmanjšuje možnosti, da bi se razvile slabe črevesne bakterije, se prilepile na sluznico in povzročile draženje (driska).

Liver Flush vsebuje različne zeliščne izvlečke – izvleček pegastega badlja, regrata, cikorije (navadni potrošnik) ter izvleček artičok. Vsi ti izvlečki podpirajo delovanje ter zdravje jeter

22.3491.10
Novo
49.99103.98
52.12223.82
-5%
65.70199.64
Call Now Button