Prikazuje se vseh 5 izdelkov

Verm-x proti notranjim zajedavcem za pse in mačke v obliki sirupa, briketov ali priboljškov.

Verm-x proti notranjim zajedavcem je 100% naravna mešanic iz zelišč, ki ustvari neugodno okolje za notranje črevesne zajedalce (trakulja, gliste…) in deluje ugodno na naravni nadzor črevesne higiene živali in dnevno zaščito.
Verm-X je naravna alternativa antiparazitikom za pse in mačke, deluje kot naravna zaščita pred notranjimi zajedavci.

Zakaj bi morali uporabljati verm-x?

Ker srečni hišni ljubljenčki pomeni srečni lastniki 🙂

  • Hipoalergeno
  • Zdrava prebava
  • Higiena črevesja
  • Zdrava dlaka
  • 100% naravne aktivne sestavine

Verm-x proti notranjim zajedavcem za pse je na voljo kot funkcionalni briketi, priročna tekočina/sirup za dodajanje k dnevnemu obroku ali peleti, ki so enostavni za uporabo. Kot pri vseh proizvodih verm-x se ne osredotočamo samo na učinkovitost naših formulacij, temveč tudi na njihovo okusnost, zato bo vašim psom všeč katerakoli oblika. Prav tako lahko najdete tudi nekatere blagovne znamke hrane za pse, ki vsebujejo verm-x.

Pogosto zastavljena vprašanja o Verm-x-u

Moj pes je izbirčen jedec in sem se vedno boril-a s konvencionalnimi izdelki, ali bom imel-a te težave z verm-x-om?

Verm-x proti notranjim zajedavcem ne vsebuje nobenih umetnih kemikalij in tako sam vonj ni tako močan kot konvencionalni izdelki. Če želite bolj okusen izdelek, vam priporočamo naše priboljške verm-x, saj vsebujejo piščančje in lososovo olje, zaradi česar so še posebej okusni.

Med drugim ima pes alergijo na perutnino, ali lahko uporabljam verm-x?

Ja, pri perutninski alergiji je piščančje meso tisto, ki vsebuje alergene ali snovi, ki proizvajajo alergene substance, in se imenujejo purini. Ker uporabljamo perutninsko moko in ne mesne purine,  le ti niso prisotni v izdelkih, da bi lahko povzročali alergije. Če ste v dvomih, se posvetujte s svojim veterinarjem in počasi vnašajte verm-x proti notranjim zajedavcem v prehrano.

Itch-Eeze za pse z alergijskimi težavami

Itch Eeze kapsule so naravna mešanica zelišč, brez farmacevtskih sestavin za izkoreninjenje večine alergij, ki se pojavljajo pri psih.

IZDELKI IZ NAŠE TRGOVINE

Novo
7.2054.75
Novo
Ni na zalogi

DODATKI ZA PSE & MAČKE

Verm-x priboljški za pse

7.2018.99
Novo
Novo
Ni na zalogi

DODATKI ZA PSE & MAČKE

Verm-X peleti za pse

19.98
Call Now Button