Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo.

Cortaflex Equine America
Cortaflex Equine America

Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo.

Kot velika ljubiteljica konj oz. nasploh vseh živali mi je zelo pomembno zdravje mojih konj. Večkrat smo imeli že različne težave...z dihali, z ˝muskelfibrom˝, z gibljivostjo sklepov in vedno so izdelki Equine America delovali in pomagali.

Najboljši izdelek mi je Tye-gard za podporo mišicam, ter v poletnem času Propell, in pa seveda Cortaflex za podporo sklepom. Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo. Izdelke Equine America redno uporabljam približno 3 leta, pri 5 konjih. Vsem konjem 2x letno naredim kuro za sklepe, tisti ki so v treningu redno dobivajo Tyegard, v poletnem času pa še Propell in vitamin c.

Z naročanjem v Tetraktisu sem zelo zelo zadovoljna, saj izdelke vedno dobim že naslednji dan zjutraj. Tudi če izdelki niso na zalogi, jih dobim v obljubljenem roku. Izdelke Equine America redno priporočam svojim strankam v hlevu in jim tudi pomagam pri naročanju. Zelo sem vesela, da je možnost nakupa vseh EA izdelkov pri nas, mislim da se s tem strinjajo tudi naši konji:-)

Irena Ščap, uspešna tekmovalka v preskakovanju ovir doma in v tujini, 4 mesto na DP za amaterje v letu 2015.

Tetraktis
5
2016-09-16T19:06:42+02:00

Irena Ščap, uspešna tekmovalka v preskakovanju ovir doma in v tujini, 4 mesto na DP za amaterje v letu 2015.

Cortaflex Equine America
Kot velika ljubiteljica konj oz. nasploh vseh živali mi je zelo pomembno zdravje mojih konj. Večkrat smo imeli že različne težave...z dihali, z ˝muskelfibrom˝, z gibljivostjo sklepov in vedno so izdelki Equine America delovali in pomagali. Najboljši izdelek mi je Tye-gard za podporo mišicam, ter v poletnem času Propell, in pa seveda Cortaflex za podporo sklepom. Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo. Izdelke Equine America redno uporabljam približno 3 leta, pri 5 konjih. Vsem konjem 2x letno naredim kuro za sklepe, tisti ki so v treningu redno dobivajo Tyegard, v poletnem času pa še Propell in vitamin c. Z naročanjem v Tetraktisu sem zelo zelo zadovoljna, saj izdelke vedno dobim že naslednji dan zjutraj. Tudi če izdelki niso na zalogi, jih dobim v obljubljenem roku. Izdelke Equine America redno priporočam svojim strankam v hlevu in jim tudi pomagam pri naročanju. Zelo sem vesela, da je možnost nakupa vseh EA izdelkov pri nas, mislim da se s tem strinjajo tudi naši konji:-)
Ta prispevek je bil objavljen v . Označi povezavo.
Call Now Button