Sem bila skeptična do vseh teh prehranskih dodatkov za konje, vendar me je kvaliteta in učinkovitost izdelkov Equine America zares prepričala!

Konj ovire
Konj ovire

Sem bila skeptična do vseh teh prehranskih dodatkov za konje, vendar me je kvaliteta in učinkovitost izdelkov Equine America zares prepričala!

Izdelke Equine America sem začela uporabljati po nasvetu prijateljice in jih sedaj uporabljam že dve sezoni. Načeloma sem bila malce skeptična do vseh teh prehranskih dodatkov za konje, ki jih kar mrgoli na trgu, vendar me je kvaliteta in učinkovitost izdelkov Equine America zares prepričala.

Najbolj me je prepričal Airways Extra Strenght prašek za dihala, saj je ob redni uporabi le-tega konj, ki ima kar precej resno naduho, popolnoma prenehal kašljati. Uporabljala sem tudi Cortaflex pri konju, ki je imel težave s sklepi in konj je s pomočjo Cortaflexa normalno funkcioniral.

Redno uporabljam tudi Equine America elektrolite Apple Lytes za vse moje konje ter vitaminski dodatek V-Biotic pri konju, ki je imel porušen imunski sistem in je nagnjen h kolikam -po nekaj tedenski uporabi se je konjevo splošno zdravje občutno izboljšalo in sedaj težav nima več.

Z naročanjem preko spletne strani Tetraktisa sem zelo zadovoljna, prav tako mi veliko pomeni, da imajo izdelke na zalogi in da naročeno hitro dobim.

Nika Rogič, tekmovalka v preskakovanju ovir in predsednica Športnega društva Hiša konj

Tetraktis
5
2016-10-04T19:21:50+02:00

Nika Rogič, tekmovalka v preskakovanju ovir in predsednica Športnega društva Hiša konj

Konj ovire
Izdelke Equine America sem začela uporabljati po nasvetu prijateljice in jih sedaj uporabljam že dve sezoni. Načeloma sem bila malce skeptična do vseh teh prehranskih dodatkov za konje, ki jih kar mrgoli na trgu, vendar me je kvaliteta in učinkovitost izdelkov Equine America zares prepričala. Najbolj me je prepričal Airways Extra Strenght prašek za dihala, saj je ob redni uporabi le-tega konj, ki ima kar precej resno naduho, popolnoma prenehal kašljati. Uporabljala sem tudi Cortaflex pri konju, ki je imel težave s sklepi in konj je s pomočjo Cortaflexa normalno funkcioniral. Redno uporabljam tudi Equine America elektrolite Apple Lytes za vse moje konje ter vitaminski dodatek V-Biotic pri konju, ki je imel porušen imunski sistem in je nagnjen h kolikam -po nekaj tedenski uporabi se je konjevo splošno zdravje občutno izboljšalo in sedaj težav nima več. Z naročanjem preko spletne strani Tetraktisa sem zelo zadovoljna, prav tako mi veliko pomeni, da imajo izdelke na zalogi in da naročeno hitro dobim.
Ta prispevek je bil objavljen v . Označi povezavo.
Call Now Button