S kupljenimi izdelki sem res zelo zadovoljna, ker vem da so kvalitetni in konje vzdržujejo v super formi in izboljšujejo njihovo počutje, kar pa je zame najbolj pomembno.

Pia Turk
Pia Turk

S kupljenimi izdelki sem res zelo zadovoljna, ker vem da so kvalitetni in konje vzdržujejo v super formi in izboljšujejo njihovo počutje, kar pa je zame najbolj pomembno.

Z jahanjem sem začela pri 10 letih in takoj vzljubila ta šport. Skrb za konja in treningi so zdaj moja vsakodnevna rutina, ki mi predstavlja veliko sprostitev. Le ta pa je v današnjem času še posebej pomembna. Sedaj že 6 let tekmujem v preskakovanju ovir.Za vašo trgovino sem izvedela preko socialnih omrežij. Pri nakupu nisem imela nobenih pomislekov, ker sem vedela, da so ostale stranke zadovoljne z vašimi izdelki in veliko dobrih jahačev priporoča izdelke Equiene America. Pa tudi cene niso pretirane v primerjavi z ostalimi znamkami. Zelo sem zadovoljna tudi z vašim odzivom, če me kaj zanima in pa zelo hitro dostavo.Z vašo trgovino sem zelo zadovoljna tudi zato, ker imate večino izdelkov vedno na zalogi. Zelo mi je všeč, da imate pri vsakem idelku zelo podroben opis kaj vsebuje in kako deluje, ker mi je to res pomembno, da izvem o izdelku čim več informacij. Jaz nimam samo enega favorita ampak jih imam več. To so Apple lytes, MSM prah, Kentucky sirup in Super so kalm.Zelo rada sodelujem v vaših nagradnih igrah in upam, da jih bo še veliko v prihodnje.Pia Turk

Pia Turk

Tetraktis
2021-08-30T09:40:53+02:00

Pia Turk

Pia Turk
Z jahanjem sem začela pri 10 letih in takoj vzljubila ta šport. Skrb za konja in treningi so zdaj moja vsakodnevna rutina, ki mi predstavlja veliko sprostitev. Le ta pa je v današnjem času še posebej pomembna. Sedaj že 6 let tekmujem v preskakovanju ovir. Za vašo trgovino sem izvedela preko socialnih omrežij. Pri nakupu nisem imela nobenih pomislekov, ker sem vedela, da so ostale stranke zadovoljne z vašimi izdelki in veliko dobrih jahačev priporoča izdelke Equiene America. Pa tudi cene niso pretirane v primerjavi z ostalimi znamkami. Zelo sem zadovoljna tudi z vašim odzivom, če me kaj zanima in pa zelo hitro dostavo. Z vašo trgovino sem zelo zadovoljna tudi zato, ker imate večino izdelkov vedno na zalogi. Zelo mi je všeč, da imate pri vsakem idelku zelo podroben opis kaj vsebuje in kako deluje, ker mi je to res pomembno, da izvem o izdelku čim več informacij. Jaz nimam samo enega favorita ampak jih imam več. To so Apple lytes, MSM prah, Kentucky sirup in Super so kalm. Zelo rada sodelujem v vaših nagradnih igrah in upam, da jih bo še veliko v prihodnje.
Ta prispevek je bil objavljen v . Označi povezavo.
Call Now Button