Že po enem tednu redne uporabe opazen rezultat!

Že po enem tednu redne uporabe opazen rezultat!

Proizvode Equine America uporabljam v zadnjih treh letih. Nekatere izdelke uporabljam vsakodnevno pri vseh treh konjih, ki jih treniram.

Moji najljubši izdelki so Super so kalm prašek, Hemogen, Super Fenn, Tye guard in Pro pell. Všeč mi je, da pri vseh izdelkih že po enem tednu redne uporabe opazen rezultat oz. sprememba.

Z mlado kobilo Giselle smo imeli nekaj težav z zbranostjo oz. nervozo na treningih. V nekaj tednih uporabe Super so-kalm praška je postala drug konj – umirjena, zanesljiva, nič jo ni zmedlo. Tako sem z njo letos uspešno začela tekmovanja (že v 3. nastopu je zmagala).

Gingersnap, trenutno najuspešnejši konj iz našega hleva, je včasih imel nekaj težav s krči v mišicah. Po redni uporabi Tye guarda in Hemogen ni več težav, celo ne dan po napornem tekmovanju. Letos je skoraj vse svoje dirke tekel na meji osebnega rekorda ali ga je celo izboljšal. Prepričana sem, da so tudi izdelki Equine America zaslužni za to – zagotovo bi jih priporočala tudi drugim.

Naročanje pri Tetraktisu je zelo enostavno, izdelke ponavadi dobim v nekaj dneh po naročilu. Na sploh smo z vsem zelo zadovoljni.

Lana Zrinjanin, uspešna trenerka in voznica kasaških konj več kot 15 let

Tetraktis
5
2016-11-16T10:28:25+02:00

Lana Zrinjanin, uspešna trenerka in voznica kasaških konj več kot 15 let

Proizvode Equine America uporabljam v zadnjih treh letih. Nekatere izdelke uporabljam vsakodnevno pri vseh treh konjih, ki jih treniram. Moji najljubši izdelki so Super so kalm prašek, Hemogen, Super Fenn, Tye guard in Pro pell. Všeč mi je, da pri vseh izdelkih že po enem tednu redne uporabe opazen rezultat oz. sprememba. Z mlado kobilo Giselle smo imeli nekaj težav z zbranostjo oz. nervozo na treningih. V nekaj tednih uporabe Super so-kalm praška je postala drug konj – umirjena, zanesljiva, nič jo ni zmedlo. Tako sem z njo letos uspešno začela tekmovanja (že v 3. nastopu je zmagala). Gingersnap, trenutno najuspešnejši konj iz našega hleva, je včasih imel nekaj težav s krči v mišicah. Po redni uporabi Tye guarda in Hemogen ni več težav, celo ne dan po napornem tekmovanju. Letos je skoraj vse svoje dirke tekel na meji osebnega rekorda ali ga je celo izboljšal. Prepričana sem, da so tudi izdelki Equine America zaslužni za to – zagotovo bi jih priporočala tudi drugim. Naročanje pri Tetraktisu je zelo enostavno, izdelke ponavadi dobim v nekaj dneh po naročilu. Na sploh smo z vsem zelo zadovoljni.
Ta prispevek je bil objavljen v . Označi povezavo.
Call Now Button