Prikazuje se vseh 6 izdelkov

Proti glivicam pri konjih

Dež, blato in vlažne razmere imata negativen vpliv tako na konja kot na lastnika. Paleta proizvodov z močnim proti glivičnim in proti bakterijskim delovanjem zagotavljajo zaščito kože konja in jo varujejo proti razvoju nadležnih glivic in bakterij.

V boju proti glivicam za začetek predlagamo umivanje s Fungatrol šamponom, za mazanje celih nog imamo Fungatrol kremo, za kopita pa Hoof balm. Za zaščito jahača oz. opreme pa je pravi izbor Fungatrol milo za usnje.

Novo
-12%
Ni na zalogi
20.40
-12%

DODATKI ZA KONJE

Fungatrol krema 400 ml

22.55
-12%

DODATKI ZA KONJE

Fungatrol sprej 500 ml

18.25
15.33

Ključnega pomena je, da zagotovite suh prostor za konja. Običajno je, da je blato okoli krmilnikov in napajalnikov.

Zelo pomembno je, da dnevno odstranjujete blato z nog in kopit konja in se s tem izognete glivičnim in bakterijskim okužbam. Če se okužba razvije zaradi prekomerne izpostavljenosti blatu, bo treba konja odstraniti iz blatnega okolja ter ga redno zdraviti in čistiti z izdelki proti glivicam, dokler se okužba ne sanira.

Razmislite o oblikovanju suhega območja (z uporabo nasutja), kjer lahko postavite krmilnik. Tam se konji zadržujejo največ časa in s tem zagotovite, da so večino časa na suhem.

Naša paleta Fungatrol je popolna rešitev za zaščito kože vaših konj pred glivičnimi okužbami in razpokano kožo, ki se lahko razvije v hladnejših in vlažnih mesecih leta.

Vse od krem ​​in pršil do izpiranja telesa brez izpiranja – vse to najdete v naši paleti Fungatrol, ki vsebuje mešanico naravnih sestavin, kot so olje čajevca in nageljnove žbice ter kamilica, da preprečite klice in bakterije ter pomirite kožo.

15.33
Novo
-12%

DODATKI ZA KONJE

Fungatrol krema 400 ml

22.55
-12%

DODATKI ZA KONJE

Fungatrol sprej 500 ml

18.25
-12%
Ni na zalogi
20.40
Call Now Button