DODATKI PREHRANI ZA PSE CORTAFLEX, VERM-X, CRANIMALS
V spletni trgovini Tetraktis nam je zelo mar, da ponujamo izdelke, ki so naravni, prijazni do živali in seveda učinkoviti. Posebej se lahko pohvalimo s Cortaflex-om oz. Cortavet-om za pse in mačke, za katere pravimo da so več kot le glukozamin in hondroitin pri težavah s sklepi. Rezultati so vidni v manj kot 7 dneh 🙂
Verm-x za pse in mačke so prehranska dopolnila izdelana iz čistih, naravnih in ne gensko spremenjenih sestavin. To so izdelki, ki poskrbijo za zdravje in dobro počutje vaših kužkov, ker pomagajo ohranjati črevesno higieno na nežen in prijazen način do črevesja in prebavnega sistema živali (odstranjevanje notranjih parazitov).
Cranimals Original za pse in mačke je edino neodvisno preizkušeno in klinično dokazano zdravilo proti okužbah sečil za hišne ljubljenčke. Je naraven, organski dodatek prehrani,

Cranimals antioksidanti proti raku pri psih
brez uporabe antibiotikov kot tudi brez skrbi zaradi možnih zapletov z okužbo (tvorba ledvičnih kamnov, inkontinenca in visok pH urina). Cranimals Original je varen za dolgoročno uporabo, deluje še bolje pa čez dolga obdobja.
Uporabljajte učinkovita naravna sredstva za zagotavljanje zdravja in dobrega počutja vaših hišnih ljubljenčkov 🙂
Vkolikor pa imate težavo z odločitvijo kaj je najbolj primerno za vašega psa ali pa kako naši izdelki delujejo, pokličite nas na 041 817 036. Z veseljem vam bomo pomagali.

IZDELKI ZA PSE IN MAČKE V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Call Now Button