Vse kar smo, je rezultat naših misli.” Buddha

 

Pomen TETRAKTIS-a

Beseda Tetraktis izvira iz stare grščine iz časov Pitagore. Ponazarja 10 točk in prikazuje strukturo dekade v obliki enakostraničnega trikotnika. Teme trikotnika so monada, iz katere neposredno nastaja dijada, potem trijada ter četrta vrsta in vse stranice pokažejo tetrado. Vsota je 1+2+3+4=10.Točkasti diagram Tetraktisa je bil za člane pitagorejske bratovščine ezoteričen simbol in kot tak zelo pomemben. Tetraktisova piramida po pitagorejski simboliki skriva v sebi celoto znanja. Invocira se kot božanstvo, bog Harmonije, ki vodi rojstvo vsakega bitja. Tetraktis združuje sveto štirikratnost ognja, zraka, vode in zemlje in simbolno ponazarja našim čutilom dostopno manifestacijo narave. Dekada je popolno število in obsega celotno naravo, poznavanje sebe in sveta, tako zemeljskega in božanskega.

Tetraktis, trgovina in storitve, d.o.o.

Celovška c. 250, 1000 Ljubljana

T: +386 41 817 036

E-mail: info@tetraktis.si

Matična št. .: 3334155

Davčna št.: SI33308993

IBAN SI56 02010-0257214478

NLB d.d. SWIFT:LJBASI2X

Equine America vitamini za konje

Vse dni se ukvarjam z idejo, kako svojim štirinožcem omogočati najboljše možno kvalitetno življenje. 🙂 -Nena Rajšek

Izdelke Equine America uporabljam že kakšni dve leti na praktično vseh osmih konjih. Pri nekaterih delamo zgolj "kure", drugim jih dodajamo redno. Namreč vsi moji konji imajo "posebne potrebe"; od gibalnih težav, astmatikov, ekcemarjev,... Pri praktično vseh težavah se je po uporabi različnih izdelkov stanje vidno izboljšalo. Najbolj me navdušuje izdelek Airways prašek, saj se od začetka uporabe naprej kašelj pri astmatiku več sploh ne pojavlja. Cortaflex oz. močnejši Cortavet je odličen tako za preventivo uporabo pri konjih z večjo obremenitvijo (parkuraši) kot pri tistih, ki imajo slabšo zmogljivost v sklepih. Izdelke bi vsekakor priporočala vsem, ne glede na konjev "namen", saj so odlični tako v preventivi kot v zdravljenju. "Šefica" je izredno prijazna in korektna, rade volje svetuje in pomaga izbrati točno določen produkt. Cene se mi glede na ponujeno kvaliteto zdijo še vedno dostopne vsakomur.

Konjeništvo Equiland- pod vodstvom Nene Rajšek in Mojce Kerin,  konjeniški center, kjer je konjeništvo več kot samo jahanje:-)

Gregor Ravnikar

Gregor Ravnikar: “Z rezultatom sem zelo zadovoljen, zdi se pa, da moj konj tudi, saj je vonj predvsem VitaFlav-a zelo prijeten in je hrano navdušeno čakal.”

Letos sem v poznozimskih mesecih uporabljal Excel Vitaflav in Gra Recover pri konju, ki je lansko sezono uspešno tekmoval v endurance-u, to sezono pa ga pripravljam za preskakovanje ovir. Trenira 6 krat tedensko, star je 9 let.

Kljub težkim treningom v občasno še zelo hladnem vremenu, to zimo ni bilo nobenih težav z zdravjem. Ob treningih je konj postal zelo odziven in ves čas sem imel občutek, da dela z veseljem. Nemogoče mi je sicer reči, da gre vse to pripisati prehrani, drži pa, da sta bila poleg sena, osnovne krme in vitaminov to edina dodatka, ki sem ju uporabljal.

Z rezultatom sem zelo zadovoljen, zdi se pa, da moj konj tudi, saj je vonj predvsem VitaFlav-a zelo prijeten in je hrano navdušeno čakal.

Gregor Ravnikar

Endurance konji

Težave, ki se pojavijo pri mojih konjih so ponavadi nenadne, zato me še posebej veseli ažurnost, prijaznost in volja v Tetraktis-u, da bi pomagali!

Kot FEI tekmovalka in lastnica dveh konj- seniorke, nekdanje tekmovalke v endurancu in polnokrvnega arabskega kastrata, s katerim še tekmujeva, se srečujem s številnimi izzivi endurance-a. Eden takih izzivov je seveda gradnja imunskega, psihičnega in fizičnega sistema. Tukaj pa so nujni tudi dodatki, Equine America izdelki pa so resnično vrhunski. Za tekmovalnega kastrata najmanj dvakrat letno naredim kuro z Ventilator-jem ali Airways-om, da se očisti in ojača dihalni aparat. Prav tako mu med trening in tekmovalno sezono dodajam Kentucky, za močnejše in zdrave sklepe. Pred začetkom tekmovalne sezone mu dodajam tudi Super So kalm plus. Podobno poskrbim tudi za 21-letno kobilo, ona redno dobiva Kentucky joint sirup za sklepe, za dihalne težave pa Ventilator, Airways ali Coff Less, odvisno od razsežnosti dihalnih stisk, ki se pri kobili pojavljajo vsake toliko mesecev.


Ob nedavnih težavah z rapami na zadnjih nogah mi je bila v veliko pomoč Fungatrol krema proti glivicam.


Težave, ki se pojavijo pri mojih konjih so ponavadi nenadne, zato me še posebej veseli ažurnost, prijaznost in volja v Tetraktis-u, da bi pomagali. Kombinacija Tetraktis-a in Equine America je zmagovalna, odlično strokovno podkovana in je vse kar potrebujem za uspešno premagovanje dnevnih težav s konji v treningu in nato na tekmovanjih.

Helena Okorn, večletna uspešna FEI endurance tekmovalka, od številnih nagrad šteje 8 prvih, 8 drugih, eno tretje mesto; osvojila sta naslov državnih in pokalnih prvakov, HS Ebla je petkrat prejel naziv 'best condition' oziroma najbolje pripravljen konj, dvakrat je postal tudi konj leta pri Konjeniški zvezi Slovenije.

Ziva Prunk, Equine America

Obožujem Progest ter Uls Gard! Brez njiju mi ne bi uspelo doseči tako zavidljivih rezultatov.

Equine America proizvode uporabljam že 3 leta, pri vseh konjih tako v treningu kot tistih po in pred dirkalno kariero. Vse skupaj 25 konj, ki jih redno in vse dni v letu hranim z dodatki prehrani Equine America.


Moji favoriti med izdelki so CortaVetSuper so Kalm pasteLike IceTye-gardUls gard in Progest. Zakaj? Preprosto- ker Equine America izdelki delujejo! Pri vseh težavah, s katerimi sem se srečala, sem jih seveda rešila z  Equine America proizvodi.


Obožujem Progest ter Uls Gard! Brez njiju mi ne bi uspelo doseči tako zavidljivih rezultatov. S Uls Gard-om so gastritični ulkusi izginili. Konji so si uredili bodisi prebavo in sijaj dlake bodisi so se poredili. Definitivno priporočam vsem, ki želijo konjem najboljše in od njega pričakujejo najboljše!


Za spletno trgovino Tetraktis pa velja, da so hitri, ugodni in prijazni! So vsekakor del mojega uspeha!

Živa Prunk Racehorse Trainer- trenerka galoperjev na Magni Racino, Avstrija. Najuspešnejša trenerka v Avstriji. Sezona 2016, 43 startov, 28% zmag, 12 zmag od tega 7 Listed zmag, 9 drugih mest od tega 2 Listed, 5 tretjih mest, 75% konj uvrščenih na nagrajena mesta.

Cortaflex

“Po enem letu so bile spremembe na slikah sklepov neverjetne”

Equine America izdelke uporabljam sedaj že tri leta. Za  7 letno kobilo, ki je imela hudo poškodbo sklepa in tetive sem ob terapiji eno leto redno uporabljala Corta vet haCorta vet sem začela uporabljati na pobudo prijateljice, ki je imela v galopskem športu več konj in da se je pri galoperjih zelo dobro obnesel. Tudi pri meni se je, zato bi ga resno svetovala vsem poškodovanim konjem. Po enem letu so bile spremembe na slikah sklepov neverjetne. Sedaj nadaljujem z uporabo Kentucky-ja, ki ji zaenkrat zagotavlja zadostno podporo, občasno pa dodam tudi Super fenn. Drugi konj, 24 letni kastrat, s katerim sem tudi dirkala vsa leta, redno dobiva Kentucky in ob pojavu artritičnih težav Cortaflex super fenn, po katerem takoj neha šepati.


Zelo dobre izkušnje imam tudi z Dermagel-om. Kobila je padla na asvaltu in si globoko poškodovala karpalni sklep. Po 5-ih dneh rednega mazanja z Dermagel-om, se je rana dejansko zmanjšala na velikost enega cm in ni zbrstela ali se vnela. Uporabo gela sem predlagala tudi prijateljici, katere kobila se je zapletla v mrežo in je imela močno porezane noge in tudi ona ni mogla verjet, kako hitro so se rane pozdravile.


V Tetraktis-u naročam že od samega začetka. Najbolj pozitivna stvar je ta, da so izdelki vedno na voljo in vedno še isti dan odposlani in naslednji dan pri meni doma. Tudi svetovanje je zelo strokovno in še nikoli nisem dobila občutka, da bi mi želeli nekaj prodati samo zato da zaslužijo. Definitivno moja prva izbira pri vseh dodatkih, ki jih v prihodnje nameravam kupiti.

Petra Jureš, večletna uspešna tekmovalka v Endurance-u

coff less prašek

Eva C. “Najboljši izdelek mi je Coff Less prašek ker očitno dobro vpliva na dihalni sistem moje starejše kobile”

Imam dve "rešenki", 25 let staro kobilo z naduho, senenim nahodom, začetnim artritisom in gastritisom ter njeno 11 letno hči z metabolnim sindromom in začetnim laminitisom. Za vašo stran sem izvedla preko Googla, ko sem iskala izdelke za pomoč pri dihanju. Super se mi zdi, da je zraven izdelkov napisano, za koliko časa približno drži eno pakiranje, in tudi cena na kg je koristen podatek. Predvsem je pa pomemben izčrpen opis izdelka, uporaba, sestavine in nasveti. Zaenkrat so se nam zelo dobro obnesli. Ker imamo konje s kroničnimi težavami, zdravljenje (lajšanje simptomov) traja nekaj časa, tako da bomo še naprej vaše stranke. Najljubši izdelek mi je Coff-Less Equine America prašek ker očitno dobro vpliva na dihalni sistem moje starejše kobile. Letošnja pomlad in poletje sta jo precej zdelala (letos je "pridelala" še seneni nahod in gastritis..). Najprej ji nisem upala dajati ničesar razen njenih zdravil, po nekaj tednih (ko se je gastritis pomiril, dihanje pa še vedno ne) pa sem začela počasi dodajati še Coff-Less. Po cca 3 tednih uporabe je končno začela spet bolj normalno dihati. Zdaj pa nadaljujemo s terapijo. Super ste, hvala za trud in pomoč!

Eva C. lastnica dveh konj z laminitisom in naduho

Gal Grahelj western konji, Uls gard za konje

Uls gard uporabimo tudi pri konjih, ki nam nekaj ‘ne štima’ – se ne poredijo, so sitni med hranjenjem, imajo nepojasnjene kolike.

Z Uls-guardom imamo res super izkušnje. Po najinem mnenju bi Uls gard za konje moral dobivati vsak konj, vsaj parkrat v življenju. Ljudje se niti ne zavedamo, koliko konj ima težave z želodcem- do prvega leta vsaj 60%, pravijo znanstvene raziskave. Zavedamo se, da je konj občutljiva žival in da vsak  dogodek lahko vpliva stresno nanj. Zato v našem hlevu večini konj dajemo Uls gard za konje, nekaterim tudi preventivno. Uporabimo ga ob odstavitvi žrebet, menjavi okolja, prehrane, pri prevozu, v obdobjih zahtevnejših treningov itd. Uporabimo ga tudi pri konjih, ki nam nekaj 'ne štima' - se ne poredijo, so sitni med hranjenjem, imajo nepojasnjene kolike. Starejši konj, ki je imel vsak teden kolike jih po 8 mesečni kuri z Uls gard sirupom ni imel nikoli več. Resnično je to produkt, ki deluje in za katerega menimo, da mora biti vedno prisoten v hlevu.- Sara in Gal Grahelj 

Lastnika in jahača konj Sara in Gal Grahelj (vrhunski trener western konj)

rekretaiven konj

Natalija ” Najljubši izdelek mi je vsekakor biotin za konje. Po dveh mesecih uporabe opazim viden napredek.”

S konji sem 15 let in 25 s psi. So naši člani v dobrem in slabem. Kar mi je najbolj všeč na vaši strani so dostopne cene in preglednost izdelkov. Edini dvom sem imela glede roka dobave, toda tudi to je hitro razblinilo, saj sem zelo zadovoljna z hitro dostavo kot tudi z izdelki. Najboljši izdelek mi je vsekakor biotin za konje. Opazila sem viden napredek po dveh mesecih uporabe. Srečno naprej.

Natalija- lastnica dveh rekreativnih konj (17 in 13 let), border collia (10 let) in simpatične mešanke manjše rasti (5 let).

izdelki brez kemije

Irena Z.: “Ker iščemo samo naravne dodatke za naše konje, so me izdelki brez kemije največ navdušili.”

Naša usmeritev je v čimbolj sonaravno oskrbo konjev. Ker iščemo samo naravne dodatke za naše konje, so me izdelki brez kemije največ navdušili. Za vašo stran smo izvedli preko spleta ko smo iskali nekaj za lajšanje čirov in napihnjenosti. Največ dvoma smo imeli v sestavo artiklov in ceno. V bistvu je ponudba super ker kot rečeno iščemo vedno izdelke s čim manj kemije. Z vsem kaj smo naročili smo zaenkrat zadovoljni, ampak še vedno nimamo najljubši izdelek ker je naš izbor bil zaenkrat premajhen in smo izdelke uporabljali premalo časa. Zelo smo zadovoljni z vašo dostavo! Neverjetno hitra! Bravo!

Irena Z.- Solastnica sem malega ranča z rekreativnimi konji, ukvarjamo se z oskrbo konj, jahanjem za otroke in terensko jahanje, nekaj dresure....imamo dve flatki in dve muci.

hitra dostava

Anja P. “Na vaši strani so mi najbolj všeč dobri, kakovostni rezultati izdelkov ter hitra dostava”

S konji se ukvarjam že 15 let ampak vse bolj na ljubiteljski ravni. Želja je, da se počasi udeležim tudi kakšne tekme dresure. Kar mi je najbolj všeč na vaši strani so dobri in kakovostni rezultati izdelkov in hitra dostava. Imela sem bojazen, da prehranski dodatki ne bodo dovolj delovali. Z izdelki pa sem zadovoljna, ne delajo čudežev, vsekakor pa izboljšajo življenje konjičkov. Moj favorit je Coff Less Equine America. Super ste trgovina in sigurno bomo še sodelovali 😉

Anja P., ljubiteljica in lastnica 3 konj

Cortaflex Equine America

Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo.

Kot velika ljubiteljica konj oz. nasploh vseh živali mi je zelo pomembno zdravje mojih konj. Večkrat smo imeli že različne težave...z dihali, z ˝muskelfibrom˝, z gibljivostjo sklepov in vedno so izdelki Equine America delovali in pomagali.


Najboljši izdelek mi je Tye-gard za podporo mišicam, ter v poletnem času Propell, in pa seveda Cortaflex za podporo sklepom. Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo. Izdelke Equine America redno uporabljam približno 3 leta, pri 5 konjih. Vsem konjem 2x letno naredim kuro za sklepe, tisti ki so v treningu redno dobivajo Tyegard, v poletnem času pa še Propell in vitamin c.


Z naročanjem v Tetraktisu sem zelo zelo zadovoljna, saj izdelke vedno dobim že naslednji dan zjutraj. Tudi če izdelki niso na zalogi, jih dobim v obljubljenem roku. Izdelke Equine America redno priporočam svojim strankam v hlevu in jim tudi pomagam pri naročanju. Zelo sem vesela, da je možnost nakupa vseh EA izdelkov pri nas, mislim da se s tem strinjajo tudi naši konji:-)

Irena Ščap, uspešna tekmovalka v preskakovanju ovir doma in v tujini, 4 mesto na DP za amaterje v letu 2015.

ventilator izjava strank

Ponudba vsega kar rabimo ter hitrostna dobava

Z možem sva lastnika 5ih konjev, vseh starosti, in enega ponija plus dva psa. Že od nekdaj kupujeva Equine America produkte. Moj favorit je Ventilator. Moji konji načeloma nimajo dihalnih težav, če se kaj sezonskega pokaže pa super pomaga. Zelo sem zadovoljna s kupljenimi izdelki in najbolj všeč mi je kaj imate super nagradne igre. Imate tudi pestro ponudbo vsega kar rabimo ter hitrostno dobavo!

Petra Z.

Vitamini Equine America

Špela S. “Navdušena sem da ponujate izdelke od Equine America”

Sem ponosna lastnica svojega konja z imenom Lumpi in vitamini Equine America resnično pomagajo mojem konju! Za Tetraktis sem izvedela preko Facebooka, čisto po naključju. Nisem imela nobenih pomislekov,  ker sem že v samem začetku uporabljala vitamine Equine America, vendar od drugih ponudnikov, dokler nisem odkrila vaše trgovinice in bila navdušena da ponujate izdelke Equine America.

Zaenkrat sem zadovoljna z vsem kar se dogaja v vaši trgovini in v mailih.  Mogoče bi se veselila ko bi imeli več popustov. Izdelki so odlični. Moj favorit je Super Hoof, ker resnično pomaga kopitom, prav tako pa je zaenkrat med favoriti tudi kurkuma!

Kar tako naprej!

Špela S. ponosna lastnica konja

Konj ovire

Sem bila skeptična do vseh teh prehranskih dodatkov za konje, vendar me je kvaliteta in učinkovitost izdelkov Equine America zares prepričala!

Izdelke Equine America sem začela uporabljati po nasvetu prijateljice in jih sedaj uporabljam že dve sezoni. Načeloma sem bila malce skeptična do vseh teh prehranskih dodatkov za konje, ki jih kar mrgoli na trgu, vendar me je kvaliteta in učinkovitost izdelkov Equine America zares prepričala.


Najbolj me je prepričal Airways Extra Strenght prašek za dihala, saj je ob redni uporabi le-tega konj, ki ima kar precej resno naduho, popolnoma prenehal kašljati. Uporabljala sem tudi Cortaflex pri konju, ki je imel težave s sklepi in konj je s pomočjo Cortaflexa normalno funkcioniral.


Redno uporabljam tudi Equine America elektrolite Apple Lytes za vse moje konje ter vitaminski dodatek V-Biotic pri konju, ki je imel porušen imunski sistem in je nagnjen h kolikam -po nekaj tedenski uporabi se je konjevo splošno zdravje občutno izboljšalo in sedaj težav nima več.


Z naročanjem preko spletne strani Tetraktisa sem zelo zadovoljna, prav tako mi veliko pomeni, da imajo izdelke na zalogi in da naročeno hitro dobim.

Nika Rogič, tekmovalka v preskakovanju ovir in predsednica Športnega društva Hiša konj

Kasači konji

Izdelke praktično dobim takoj ko jih potrebujem!

Tetraktis trgovina je super! Izdelke praktično dobim takoj ko jih potrebujem in tudi trgovina ima ponavadi na zalogi vse kar potrebujem. Uporabljam izdelke Tye gard za problem z mišicami pri mojem kastratu, Pro pell vitamine ob prestopnih obdobjih preventivno dajem vsem konjem doma, pri tekmovalnih konjih pa je to itak vsakodnevni nepogrešljiv dodatek. Brez odličnih izdelkov za dihala Ventilator ter Airways sirupa tudi ne gre saj veliko pripomoreta k zdravim in čistim pljučem.


Derma gel je obvezna prva pomoč za rane in odrgnine. Z izdelki in trgovino sem izredno zadovoljna saj pripomorejo tudi k mojim uspehom v kasaštvu 🙂

Anja Medle, mlada in uspešna tekmovalka v kasaškem športu

Pia Turk

S kupljenimi izdelki sem res zelo zadovoljna, ker vem da so kvalitetni in konje vzdržujejo v super formi in izboljšujejo njihovo počutje, kar pa je zame najbolj pomembno.

Z jahanjem sem začela pri 10 letih in takoj vzljubila ta šport. Skrb za konja in treningi so zdaj moja vsakodnevna rutina, ki mi predstavlja veliko sprostitev. Le ta pa je v današnjem času še posebej pomembna. Sedaj že 6 let tekmujem v preskakovanju ovir.

Za vašo trgovino sem izvedela preko socialnih omrežij. Pri nakupu nisem imela nobenih pomislekov, ker sem vedela, da so ostale stranke zadovoljne z vašimi izdelki in veliko dobrih jahačev priporoča izdelke Equiene America. Pa tudi cene niso pretirane v primerjavi z ostalimi znamkami. Zelo sem zadovoljna tudi z vašim odzivom, če me kaj zanima in pa zelo hitro dostavo.

Z vašo trgovino sem zelo zadovoljna tudi zato, ker imate večino izdelkov vedno na zalogi. Zelo mi je všeč, da imate pri vsakem idelku zelo podroben opis kaj vsebuje in kako deluje, ker mi je to res pomembno, da izvem o izdelku čim več informacij. Jaz nimam samo enega favorita ampak jih imam več. To so Apple lytes, MSM prah, Kentucky sirup in Super so kalm.

Zelo rada sodelujem v vaših nagradnih igrah in upam, da jih bo še veliko v prihodnje.

Pia Turk

Pia Turk

Rok Hočevar

Rok Hočevar: “Excel Proelite olje je poskrbelo za zdrav imunski sistem in odlično počutje Sare!”

Moja 5-letna kasaška kobila Sarah ima prirojeno genetsko napako na skočnem sklepu zadnje desne noge. Zaradi njene velikosti in teže so posledično toliko bolj obremenjeni sklepi. Pokazatelj je bil nervoza pri delu, otečen in občasno boleč sklep. Poleg osnovne prehrane redno dodajam Cortaflex za konje- HA Super Fenn Super Strength. Tako poskrbim za zdravje sklepov, sproščeno delo na treningu in jezdenju.

Ker sem testiral Excel ProElite olje in Excel Oliflex za sklepe 2 meseca v zimskem času, ko začnem s konji delati kondicijske treninge. V tem času sem prenehal uporabljati Equine America izdelke in sem poleg žita ter osnovnim briketom dodajal 2x dnevno ProElite olje in Oliflex za sklepe.

Lahko rečem, da je bil rezultat učinkovanja obeh izdelkov pozitiven in primerljiv z Cortaflexom. Prakticiram, da so konji čim več zunaj.

Glede na temperaturna nihanja v zadnjem času pa sem bil presenečen, da je olje poskrbelo za zdrav imunski sistem in odlično počutje Sare. Kombinacijo obeh izdelkov priporočam vsem, katerih konji imajo težave s sklepi.

 

Rok Hočevar - rejec, trener in voznik kasaških konj

Prehranski vitamini za konje

Zame so to izdelki, ki so najboljše kvalitete, še posebej za takšno ceno.

Odlične Equine America izdelke za konje uporabljam preko 15 let. Zavedati se je treba, da vsi proizvodi so namenjeni vzdrževanju in izboljšanju "performansa" konja in jih je potrebno uporabljati za točno določen namen in cilj. Te proizvode si zaslužijo dobri konji, da se po naporih in stresih čimprej regenerirajo


Izpostavila bi predvsem naslednje izdelke: TYE Gard, Propell, Uls gard, Drink More in MSM. Te izdelki moji konji dobivajo vsakodnevno. Največja težava naših konj v današnjem času so ulkusi želodca. Od tu se težave nadaljujejo z dehidracijo, uriniranjem in metabolizmom mišic. Se pravi, če je ena stvar rahlo oslabljena, povleče cel kup stvari za sabo.


Vsi se zavedamo, da v konjevem organizmu je ogromno funkcij, ki morajo nemoteno delovati in se med seboj prepletati in nadaljevati. Zato konja vsakodnevno opazovati in ga oskrbovati redno, tudi takrat ko so tekme še daleč. Zato je tudi zelo pomembna oskrba konja z dodatki. Zavedati se moramo, da to niso zdravila, ki učinkujejo čez noč, ampak jih je resnično potrebno dajati v skladu s priporočili. Zato so zame Equine America izdelki, ki so najboljše kvalitete, še posebej za takšno ceno.


Vsekakor priporočam!

Darja Krelj, dolgoletna uspešna trenerka kasaških konj in tudi voznica na tekmah

zvonko osterc

Zvonko Osterc: ” Zelo se trudite in hitro odgovorite, samo tako naprej!”

Za vašo stran sem izvedel prek prijateljev in Facebooka ter sem se tudi odločil za nakup, ker imate dobre in kvalitetne izdelke. Vsi izdelki so mi všeč in ste zelo dobri kot spletna trgovina, samo tako naprej.

Z opravljenim nakupom sem zelo zadovoljen in se ne morem odločit za samo en izdelek iz vaše ponudbe ker so mi najboljši skoraj vsi pripravki za konje, najbolj pa preparati za sklepe in zglobe Cortaflex.

Vse pohvale tudi, ker se zelo trudite in hitro odgovorite, samo tako naprej.

Zvoko Osterc- z kasaškimi konji se ukvarjam več kot 50 let, je tradicija nas Prlekov. Zmagovalec sem derbyja leta 1993 z kobilo Lasa red. Zadnji dve leti najboljši sem trener kasacev, pred dvema letoma, dvakrat sem bil najboljši lastnik kasacev.

Corta-vet in Inflamex

“To, da ima zopet tiste pasje iskrice v očeh nam je najpomembneje”

Zaradi klopne anaplazmoze ima naša Chena, psička pasme sibirsky husky, artritis. Bolijo jo noge in hrbtenica, zaradi bolečine pa se je vsakič težje ulegla na svoj prostor, njeno gibanje je bilo tudi na pogled okorno in počasno. Nekaj časa so bile njene bolečine tako hude, da je morala vsak dan dobivati protibolečinske tablete, ki pa se ne priporočajo za dolgoročno jemanje. Ker smo že pri pokojni psički uporabljali Cortaflex, smo se tudi tokrat odločili za Equine America dodatke, svetovali so nam Canine Inflamex sirup, za močnejši učinek pa še Canine Corta-vet kapsule. Po mesecu in pol jemanja se Chena giblje bolj elastično, presenetilo pa nas je to, da je na sprehodih veliko bolj vesela. To, da ima zopet tiste pasje iskrice v očeh nam je najpomembneje. 

Maja Primožič in Frane Gorjanc

Karin Kranjc endurance Equine America

Izdelek je v kratkem času uporabe pokazal veliko spremembo:-)

Proizvode Equine America uporabljam že od samega začetka mojih prvih endurance tekmovanj leta 2013. Redno uporabljam Corta vet, ki je absolutno moj favorit- je odlična podpora za sklepe sploh pri mojem 13 letnem Blisku, ki ima za sabo že preko 1400 tekmovalnih kilometrov. Izdelek je v kratkem času uporabe pokazal veliko spremembo:-) Blisk je imel po težki sezoni pomanjkanje sklepne tekočine v kopitnem sklepu. Po 6 mesečnem počitku in dodajanju Corta veta se je Blisk vrnil na tekmovanja še boljši kot prej.

"Za boljšo rast kopit dodajam Super Hoof Powder Plus (biotin) Blisku in Princu, saj je v endurance treningu kopito pod velikimi obremenitvami na različnih podlagah. Žrebca Gazal Z in Ghalib, ki sta letos začela s prvo tekmovalno sezono vsakodnevno dobivata zaradi treningov in obremenitev dopolnilno preventivno mešanico MSM – (organsko žveplo), kar je bistveno za vzdrževanje zdravih sklepov, vezi, kopit in kože. Mesec pred tekmovalno sezono dodajam vsem tekmovalnim konjem Airways za nemoteno dihanje, ki je seveda bistveno za kvalitetne treninge in maksimalno delovanje pljuč. Ob velikih obremenitvah dodajam tudi Propell plus sirup. Za splošno zdravje vsem konjem dodajam Turmeric mešanico saj je odlično splošno dopolnilo za zdravje, sklepe, kožo, prebavo, jetra.

Presenečena sem tudi, kako konji radi in brez pomislekov pojejo vse nove dodatke. Equine America priporočam vsem, ki iščejo kvalitetne dodatke za zdravje svojega konja. In kar je najboljše vsi izdelki so vedno na voljo takoj, po naročilu jih prejmem že naslednji dan. Vse dodatke lahko dobim na enem mestu- hvala Tetraktis! pa ponudba izdelkov je zelo široka!"

Karin Kranjc, zelo uspešna in obetavna mednarodna endurance tekmovalka. Tituli: Jahačica leta 2014 in 2016. Njen konj Blisk nosi časno titulo Konj leta 2016. P.s. Blisk je prvi in edini slovenski konj, ki je zastopal Slovenijo na Svetovnem prvenstvu v endurancu leta 2017 v Veroni na 120km.

Equine America

M. Erman: ” Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi”

V družinski lasti imamo dva konja, s katerimi tekmujeta hčerki Kaja in Anja Erman v preskakovanju ovir. Lahko rečem, da cela družina diha za ta neverjeten šport, ki je postal tudi naš stil življenja. Praktično sem s konji že celo življenje, saj sem v najstniških letih že sama imela svojega konja. Očitno se je ta strast prenesla tudi na hčerki.

S proizvodi Equine America proizvodi smo se prvič seznanili pred približno tremi leti, ko se nam je zelo hudo poškodoval naš konj Indy. Takrat sem se obrnila na Natašo, ki si je vzela kar precej časa za nas in našla proizvod, ki lahko rečem, da je kar precej pripomogel k okrevanju našega Indya. Od takrat dalje redno uporabljamo Corta vet*, ne le samo med sezono tekmovanj, pač pa celo leto.

Med drugim redno uporabljamo tudi Biotin, Kurkumo in pa Ventilator, predvsem v pomladnih mesecih, ko prične vse cveteti in se pojavi alergija.


Med sezono tekmovanj nam podporo dajejo odlični elektroliti, Xxtra boost tonik (za energijo), Propell plus (vitamini, minerali in železo) in Super so calm (pomiritev in fokus). Na spletni strani se vedno kaj najde za naša dva konja, v kolikor se kdaj pojavijo kakšne težave. Naš glavni favorit pa je še vedno Corta vet*, saj resnično deluje in je tudi cenovno dostopen. Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi in pa seveda strokovno podkovano lastnico te trgovine, ki si vedno vzame čas za nas in naša konja. In pa kar je glavno, ko proizvode naročiš jih že naslednji dan dobiš.

Equine America proizvode bi priporočila vsem, ki se soočajo z različnimi problemi in dilemami pri svojih konjih, kot tudi vsem tistim, ki si želijo preventivno zaščititi in okrepiti zdravje svojih ljubljenčkov.


Opomba: * Corta vet izdelek ni več v izdelavi, nadomestil ga je nova formula Cortaflex Super Fenn (Super Strength formula).

Maja Erman- mama dveh hčera Kaje in Anje, ki tekmujeta v preskakovaju ovir.

Tjaša Jazbec

Tjaša Jazbec “Najbolj všeč mi je odzivnost, svetovanje, enostavnost pri plačilu in hitra dostava”

Lastnica sem več konj, s katerimi se udeležujem endurancea in kasaskih dirk. Imam tudi psa (mešančka med nemškim ovčarjem in labradorcem) in kup mačk. Za nakup vaših izdelkov sem se odločila zaradi želje, da izboljšam počutje svojih živali. Kar mi je najbolj všeč pri vas je odzivnost, svetovanje, enostavnost pri plačilu in hitra dostava.

Tjaša Jazbec

Moja trenutno najljubša izdeleka sta kurkuma za pse in kurkuma za konje. Zelo sem zadovoljna z izdelki. Pri psu, ki je že starejši, opažam več energije in manj bolečin v sklepih, pri konjih pa boljšo odpornost v tem slabem vremenu.

Tjaša Jazbec

Tjaša Jazbec; lastnica več konj in domačih žival

Anja Jakelj Equine America

Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna!


Več izdelkov Equine America uporabljam dobro leto dni redno, skozi vse leto, pri vseh konjih, tako tekmovalnih kot šolskih, vse skupaj 20 konj. In z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični. Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna.Med mojimi najljubšimi izdelki so SUPER SO-KALM POWDER, CORTA-VET POWDER, PRO-PELL PLUS SOLUTION, FORMULA 1 PELLETS, ULS GARD SOLUTION in PROGEST POWDER.


SO-KALM je uspešno umiril dva nervozna tekmovalna konja, CORTA-VET je odlična podpora našim šolskim konjem, kateri dnevno obremenjujejo sklepe (ena kobila ima artritis, ob začetku redne uporabe ne šepa več), PRO-PELL je dvignil odpornost in energijo slabokrvni kobili (splošno počutje kobile se je vidno izboljšalo), FORMULA 1 je odlična rešitev za tekmovalne konje, saj je kombinacija izdelkov, kateri nudijo vso potrebno podporo telesu ob večjih obremenitvah, ULS GARD je pomagal umiriti res hude želodčne čire pri kobili, njeno stanje je neprimerljivo boljše, tudi na teži je pridobila, PROGEST pomaga pri pridobivanju in ohranjanju telesne teže pri konjih, kateri le-to težko držijo. Izdelke redno in z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični.


V spletni trgovini Tetraktis so zelo odzivni, hitri, korektni in prijazni. V veselje mi je sodelovati z njimi.

Anja Jakelj (preskakovanje ovir), učitelj jahanja in trener konj (SK) pri Konjeniški KLUB PR KRAL

Uroš Predan

U. Predan “Ko sem prišel do zaključka, da za še boljše uspehe na tekmovanjih rabim dodatke prehrani, sem se po posvetovanju s strokovnjaki odločil za proizvode Equine America.”

Z leti učenja v tujini in iz lastnih izkušenj sem prišel do ugotovitve, da so za uspeh v športu ob kvalitetni prehrani in oskrbi potrebni še dodatki prehrani, vitamini oz. drugi preventivni dodatki in proizvodi. Po posvetovanju s strokovnjaki za prehrano športnih konj in veterinarjem pred cca 3 leti sem se odločil za proizvode Equine America.

Pred uporabo dodatkov so bili rezultati dobri, vendar ne konstantni, kar me je motilo. Za začetek sem začel dodatke dajati samo enemu tekmovalnemu konju in že po mescu dni so bili rezultati vidni.

Zdaj dodatke dajem vsem konjem v treningu, imam pa konstantno 3-4 konje v treningu.


Kot trenerju mi je pomembno da imajo konji dovolj mišične mase. Da sem lahko to dosegel uporabljam MORE MUSCLE. Sploh pri mladih konjih ko se začnejo trenirat.

Za preventivo sklepov uporabljam CORTAFLEX HA SUPER FENN, ker se je pokazal tud kot izjemen proizvod.


Namreč po operaciji čipa v biceljnem sklepu, je konj po 4 mesecih po operaciji že zmagoval, Konj uspešno tekmuje v AT in IT. Zanimiv proizvod se mi zdi tudi FORMULA 1, ki daje konjem konstantno dobro kondicijo in hitro regeneracijo.

Zelo sem tudi zadovoljen z ažurnostjo in dobavljivostjo v Tetraktisu.

Toplo priporočam vsem, ki želijo dobro svojim konjem in seveda veselje ob dobrih rezultatih na tekmovanjih.

Uroš Predan- tekmovalec, rejec, lastnik in trener kasaških konj. V različnih vlogah in z več kot 25 let izkušenj v kasaštvu Uroš predstavlja redkost v konjskem športu, sploh v tujini.

Equine America

Hana L. ” Zelo sem zadovoljna z izdelki znamke Equine America “

Sem lastnica (trenutno) 5 Cairnskih terierjev, 2 mačk in enega konja, s katerim sem včasih tekmovala v preskakovanju ovir. Sem tudi fizioterapevtka za ljudi in živali pri Humanimal fizio. Za vašo stran sem izvedla preko spleta, takoj sem se odlučila za naročilo in nisem imela nobenih pomislekov. Zelo sem zadovoljna z izdelki znamke Equine America.

Tetraktis spletna trgovina mi je zelo všeč ker je pregledna in enostavna za naročanje. Moj najljubši izdelek je Kurkuma Turmeric XTRA, ker je zelo kvalitetna in cenovno ugodna. Želela pa bi si, da v svoju ponudbu vključite izdelek " Vražji Krempelj". Sporočila bi vam da ste super in da bom še naročila od vas.

Hana L. lastnica 5 Cairnskih terierjev, 2 mačk in enega konja

Že po enem tednu redne uporabe opazen rezultat!

Proizvode Equine America uporabljam v zadnjih treh letih. Nekatere izdelke uporabljam vsakodnevno pri vseh treh konjih, ki jih treniram.


Moji najljubši izdelki so Super so kalm prašek, Hemogen, Super Fenn, Tye guard in Pro pell. Všeč mi je, da pri vseh izdelkih že po enem tednu redne uporabe opazen rezultat oz. sprememba.


Z mlado kobilo Giselle smo imeli nekaj težav z zbranostjo oz. nervozo na treningih. V nekaj tednih uporabe Super so-kalm praška je postala drug konj – umirjena, zanesljiva, nič jo ni zmedlo. Tako sem z njo letos uspešno začela tekmovanja (že v 3. nastopu je zmagala).


Gingersnap, trenutno najuspešnejši konj iz našega hleva, je včasih imel nekaj težav s krči v mišicah. Po redni uporabi Tye guarda in Hemogen ni več težav, celo ne dan po napornem tekmovanju. Letos je skoraj vse svoje dirke tekel na meji osebnega rekorda ali ga je celo izboljšal. Prepričana sem, da so tudi izdelki Equine America zaslužni za to – zagotovo bi jih priporočala tudi drugim.


Naročanje pri Tetraktisu je zelo enostavno, izdelke ponavadi dobim v nekaj dneh po naročilu. Na sploh smo z vsem zelo zadovoljni.

Lana Zrinjanin, uspešna trenerka in voznica kasaških konj več kot 15 let

Obiščite našo trgovino